ABOUT نیلینگ

About نیلینگ

About نیلینگ

Blog Article

پایداری سطح موردنظر در گودبرداری بر اساس برقراری تعادل نیروهای مقاوم و محرکی که در سطح لغزش ایجاد می‌شود، محاسبه می‌گردد.

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

روش نیلینگ، بسیار شبیه به تکنیک انکراژ بوده که یکی از مدل‌های پایدارسازی گود و شیب‌ها در پروژه‌های عمرانی محسوب شده و یکی از روش‌های مؤثر در افزایش توان و مقاومت خاک در عملیات ساخت‌وساز است.

اگر چاهک‌های حفاری شده بتوانند بدون نیاز به اقدامات ویزه هنگام نصب میخ‌ها و تزریق دوغاب به مدت چند ساعت پایدار باقی بمانند، این امر مطلوب است و نیاز به اقدامات ویژه نیست، اما اگر شرایط خاک به گونه‌ای باشد که سه مورد گفته شده تحت اثر منفی قرار بگیرند، باید با استفاده از روش حفاری با مته توخالی و با استفاده از غلاف‌های موقت در سرتاسر طول چاهک حفاری را انجام داد.

برای بسیاری از سطوح مقاوم شده، کنترل آب زیرزمینی به دلیل تاثیر زیاد آن روی ضریب ایمنی، بسیار حساس و بحرانی است.

علاوه بر بحث فنی – اجرایی، در ‏شکل زیر مقایسه نسبی از هزینه اجرای دیوار حائل به روش ­های مختلف بر حسب عمق گودبرداری ارائه شده است.

این پوشش‌ها موجب یکپارچگی سازه‌ای سیستم نیلینگ می‌شوند. پوشش موقت، یک سطح تکیه‌گاهی برای صفحه تکیه‌گاهی فراهم می‌آورد و نیز از بخش نمایان خاک در برابر عوامل جوی، از جمله هوازدگی، حفاظت می‌کند.

ناحیه فعال تمایل به جدا شدن از ناحیه مقاوم را دارد و با اتصال ناحیه فعال به ناحیه مقاوم، می توان مانع از این جداشدگی شد. با این امر، اگر ناحیه فعال بخواهد از ناحیه مقاوم جدا شود باید میخ‌ها را از جای خود در آورد؛ لذا باعث تولید نیروی محوری ??? ??? کششی در میخ و تنش برشی از نوع اصطکاکی در دور میخ می‌گردد.

البته در روش میخکوبی معمولا از یک لایه بتن پاششی (شاتکریت) به عنوان پوشش استفاده می شود.

پس از شاتکریت و در فاصله زمانی کم نسبت به جاگذاری صفحات سر نیل و بستن مهره‌ها اقدام شود.

در مقاله دیگری از سایت مادفوم اطلاعات کامل و جامعی در مورد قیمت یونولیت ارائه شده است که می‌تواند در زمان خرید کمک زیادی به خریدار بکند.

توزیع فشار جانبی خاک بر روی دیوار سیستم میخ گذاری خاک و نیروی کششی سر میخ

تزریق دوغاب درون گمانه‌ها باعث افزایش عملکرد و بهبود مشخصات مکانیکی خاک می‌شود

پارامترهای ژئوتکنیکی لایه‌های تحت الارضی در ساختگاه های مختلف،

Report this page